Kirvesranta-Juhlatilat-Varkaus

Ainutlaatuiset puitteet tilaisuuteesi

Kirvesrannan tilat mahdollistavat erikokoisten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämisen pienistä saunailloista jopa 100 hengen hääjuhliin.

Kirvesranta-Tilavuokraus-Joroinen

Juhlat vai kokous tulossa?

Onpa suunnitelmissasi 30-70 hengen häät, ristiäiset, rippijuhlat tai osaksesi on langennut muistotilaisuuden järjestäminen, niin Kirvesrannan päärakennuksen sali on loistava valinta tilaisuudellesi. Jos henkilömäärä kasvaa, niin vaihtoehtona on juhlateltan pystyttäminen ranta-alueelle.

Yhtälailla sali palvelee myös yrityksiä. Tila taipuu loistavasti isompiinkin kokouksiin, koulutuksiin, osastopalavereihin tai vaikka eläkkeelle läksiäisiin, tunnelmallisista pikkujouluista puhumattakaan. Tyhy-päivään voi mainiosti yhdistää vaikka kaikki alueen rakennukset ja piha-alueet, jolloin paikalle mahtuu jo melkoinen määrä väkeä touhuamaan.

Kirvesranta-Mokkivuokraus-Varkaus

Polttarit, saunailta tai kokouspäivä?

Hirsimökki soveltuu noin 20 henkilön tilaisuuksiin eli isompi polttari- tai harrasteporukka mahtuu saunomaan ja viettämään aikaa yhdessä. Mökillä voi hyvin pitää esimerkiksi johtoryhmän kokouksen päivällä ja jatkaa iltaa saunomalla.

Voitte järjestää yrityksenne ulkoilupäivän ranta-alueella, nautitte nokipannukahvit kodassa ja siihen päälle hyvät löylyt savusaunassa. Vai miten olisi osastojen välinen pilkkikilpailu? Voimme räätälöidä juuri yrityksenne tarpeisiin sopivan paketin.

Kirvesranta-Hyvinvointi-Joroinen

Rantasauna

Rantasauna on hyvä valinta, kun polttareiden tai saunaillan osallistujamäärä on noin 10 henkilöä. Kaikki mahtuvat kerralla lauteille ja nauttimaan iltapalaa saunatuvassa. Isommat ryhmät jaetaan tarvittaessa saunavuoroihin ja iltapala tai päivällinen nautitaan pääsalissa.

Kirvesranta-Saunatilat-Joroinen

Savusauna

Aidon savusaunamme lämmittämiseen menee aikaa noin 5 tuntia. Hartaasti ja rakkaudella lämmitetty sauna tarjoaakin mahtavan kokemuksen saunavieraillemme. Peseytyminen tapahtuu joko rantasaunalla tai hirsimökillä.

Tarjoilut

Mielellämme räätälöimme pitopalveluyhteistyökumppanimme kanssa juuri teille sopivan tarjoilukokonaisuuden, jossa huomioimme luonnollisesti erikoisruokavaliot. Mahdollista on myös vuokrata pelkät tilat ja hoitaa tarjoilut itse. Tiloissamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten tilaisuuden järjestäjän on itse toimitettava mahdolliset alkoholijuomat paikalle.

Aktiviteetit

Voimme järjestää yhteistyö­kumppaniemme kautta erilaisia aktiviteetteja tilaisuuksiinne. Kysy lisää!

Tarjouspyyntö