Kirvesranta-Rentoutuminen-Joroinen

Kirvesrannan hyvinvointi­koulutukset

Shiatsu- ja Access Bars® -koulutuksia kaikille Joroisten Kuvansissa, 6 kilometrin päässä Varkauden keskustasta.

Tulevat koulutukset

Syksy 2022

Access Bars® -koulutukset

Yhden päivän tai kahden puolipäivän koulutuksen aikana opit tekemään Access Bars® -hoidon, saat lisenssin ja voit alkaa perheenjäseniesi ja ystäviesi lisäksi hoitamaan myös asiakkaita eli voit saada uuden ammatin tai täydennyksen olemassa olevaan palveluvalikoimaasi.

21.1.–3.12.2023

Shiatsu-hoitajakoulutus 10,5 op

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa opit ensin koko kehon peruskäsittelyn shiatsulla ja hoitotyön kannalta tarvittavan teorian. Tämän jälkeen syvennät osaamistasi ja laajennat hoito-otevalikoimaasi.

Kokoonnumme Kirvesrantaan viikonlopuksi kerran kuussa 21.1.–3.12.23 ja sen lisäksi opiskelet teoriaa etänä campwire-verkkokoulutusalustalla. Osa koulutusviikonlopuista voi olla kansainvälisten kouluttajien vetämiä, jolloin aika tai paikka saattaa vaihtua.

Koulutuksen hinta on 2000 € (sis. Alv 24 %) ja se sisältää lähi- ja etäopetuksen, kattavan materiaalin ja todistuksen. Sen voi maksaa kerralla tai 10 erässä.

Kouluttajasi

Seija Ekholm

Aiemmin toimin ravintola-alalla ensin kentällä ja sitten ravintolapalvelun opettajana 10 vuotta. Opettajan työn muuttuminen ja kokemani merkityksellisyyden puuttuminen saivat minut etsimään jotain muuta, ja sitten löysin shiatsun. Olen syventänyt Seitai Shiatsu Diplomihoitajan koulutustani lukuisilla shiatsu- ja kiinalaisen lääketieteen täydennyskoulutuksilla.

Nyt olen saanut reilun 7 vuoden aikana hoitaa jo lähes 2400 asiakasta ja kouluttaa useita kymmeniä sekä yksittäisiä koulutettavia että pariskuntia.

Tässä muutama palaute aiemmin koulutuksessani käyneiltä:

  • ”Kaikki oli hyvää! Kouluttajan oma innostus esimerkillistä, antoi energiaa jo ensitapaamisesta alkaen. Kouluttajan käytännönläheisyys, osaaminen, sitoutuminen. Ei turhaa teoriaa vaan käytännönläheistä opetusta.” – Inkeri
  • ”Suosittelen lämpimästi. Kouluttaja todella hyvä, loistava fiilis koko ajan.” – Mika
  • ”Koulutuksen sisältö oli hyvä. Kouluttajana olet tosi kannustava, tsemppaava ja asiantunteva. Voin suositella lämmöllä tätä koulutusta!” – Aino
  • ”Olen jo suositellutkin. Kouluttaja on hyvä ja shiatsun perussarja opetetaan hyvin.” – Kaarne

Access Barseihin® tutustuin joulukuussa 2019 ja siitä tuli oiva lisä palveluvalikoimaani. Hoitomuoto innosti minua hankkimaan myös siihen kouluttajan eli fasilitaattorin pätevyyden ja olenkin saanut kouluttaa kymmeniä uusia hoitajia eri puolelle Suomea.