Kirvesranta-Rentoutuminen-Joroinen

Kirvesrannan hyvinvointi­koulutukset

Joroisten Kuvansissa, 6 kilometrin päässä Varkauden keskustasta on tarjolla Shiatsu- ja Access Bars® -koulutuksia sekä lyhyempiä kursseja itämaisesta filosofiasta, akupainannasta ja arjen rasituksista palautumisesta eri kohderyhmille.

Tulevat koulutukset

20.1.2024 – 1.12.2024

Shiatsu-hoitajakoulutus 10,5 op

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa opit ensin koko kehon peruskäsittelyn shiatsulla ja hoitotyön kannalta tarvittavan teorian. Tämän jälkeen syvennät osaamistasi ja laajennat hoito-otevalikoimaasi.

Koulutukset alkavat tammi- ja elokuussa. Kokoonnumme Kirvesrantaan viikonlopuksi kerran kuussa ja sen lisäksi opiskelet teoriaa etänä campwire-verkkokoulutusalustalla. Osa koulutusviikonlopuista voi olla kansainvälisten kouluttajien vetämiä, jolloin aika tai paikka saattaa vaihtua.

Koulutuksen hinta on 2000 € (sis. Alv 24 %) ja se sisältää lähi- ja etäopetuksen, kattavan materiaalin ja todistuksen. Sen voi maksaa kerralla tai 10 erässä.

Syksy 2023

Access Bars® -koulutukset

Yhden päivän (8 t)  koulutuksen aikana opit tekemään Access Bars® -hoidon, saat lisenssin ja voit alkaa perheenjäseniesi ja ystäviesi lisäksi hoitamaan myös asiakkaita eli voit saada uuden ammatin tai täydennyksen olemassa olevaan palveluvalikoimaasi.

Seuraava koulutus on ke 6.12.2023.

Onko sinulla ystävä, kenen kanssa haluaisitte tulla Access Bars®-koulutuksen, mutta mikään tarjolla oleva aika ei sovi? Ottakaa yhteyttä, niin sovitaan teille oma koulutusaika.

Syksy 2023 ja kevät 2024

Itämaista filosofiaa ja akupainantaa I-IV

Tarjolla on neljä eri pituista koulutuskokonaisuutta, joihin osallistuminen ei vaadi ennakko-osaamista, ja jokainen on itsenäinen kokonaisuus, joten voit osallistua vain haluamaasi.

1. Perehdyt neljänä iltana lyhyesti kiinalaisen lääketieteen taustalla olevan itämaisen filosofian peruskäsitteisiin ja opit akupainantaa itsehoidollisesti tärkeisiin pisteisiin.

2. Perehdyt tämän illan aikana tarkemmin Yiniin ja Yangiin.

3. Syvennyt neljällä kerralla Viiden elementin teoriaan.

4. Keväällä 2024 kokoonnumme 12 kertaa käymään läpi kaikki pääkanavat eli meridiaanit.

26.11.2023

Access Facelift® -koulutus

Ajanpuu järjestää Energeettinen Access Facelift® koulutuspäivän Kirvesrannassa sunnuntaina 26.11. klo 9.30-17.

Kutsuuko sinua kevyempi olo ja terveempi keho? Haluaisitko tehdä ihania hoitoja myös muille? 

Kouluttajasi

Seija Ekholm

Aiemmin toimin ravintola-alalla ensin kentällä ja sitten ravintolapalvelun opettajana 10 vuotta. Opettajan työn muuttuminen ja kokemani merkityksellisyyden puuttuminen saivat minut etsimään jotain muuta, ja sitten löysin shiatsun. Olen syventänyt Seitai Shiatsu Diplomihoitajan koulutustani lukuisilla shiatsu- ja kiinalaisen lääketieteen täydennyskoulutuksilla.

Nyt olen saanut reilun 8 vuoden aikana hoitaa jo lähes 2500 asiakasta ja kouluttaa useita kymmeniä sekä yksittäisiä koulutettavia että pariskuntia.

Tässä muutama palaute aiemmin koulutuksessani käyneiltä:

  • ”Kaikki oli hyvää! Kouluttajan oma innostus esimerkillistä, antoi energiaa jo ensitapaamisesta alkaen. Kouluttajan käytännönläheisyys, osaaminen, sitoutuminen. Ei turhaa teoriaa vaan käytännönläheistä opetusta.” – Inkeri
  • ”Suosittelen lämpimästi. Kouluttaja todella hyvä, loistava fiilis koko ajan.” – Mika
  • ”Koulutuksen sisältö oli hyvä. Kouluttajana olet tosi kannustava, tsemppaava ja asiantunteva. Voin suositella lämmöllä tätä koulutusta!” – Aino
  • ”Olen jo suositellutkin. Kouluttaja on hyvä ja shiatsun perussarja opetetaan hyvin.” – Kaarne

Access Barseihin® tutustuin joulukuussa 2019 ja siitä tuli oiva lisä palveluvalikoimaani. Hoitomuoto innosti minua hankkimaan myös siihen kouluttajan eli fasilitaattorin pätevyyden ja olenkin saanut kouluttaa kymmeniä uusia hoitajia eri puolelle Suomea.