Kirvesranta-Rentoutuminen-Joroinen

Kirvesrannan hyvinvointi­koulutukset

Joroisten Kuvansissa, 6 kilometrin päässä Varkauden keskustasta on tarjolla Shiatsu- ja Access Bars® -koulutuksia eri kohderyhmille sekä lyhyempiä kursseja itämaisesta filosofiasta, akupainannasta ja arjen rasituksista palautumisesta.

Tulevat koulutukset

Akupainanta-illat

Taltuta stressi ja vahvista elinvoimaasi

Illan aikana opit tekemään itsellesi akupainantaa tiettyihin akupisteisiin, joilla helpotat stressiä ja vahvistat elinvoimaasi.

Saat myös mukaasi kirjalliset ohjeet kotiin vietäväksi.

Osallistuminen ei edellytä ennakko-osaamista. Tule mukavissa rennoissa vaatteissa. 

Valitse itsellesi sopiva ilta ti 28.2, ma 13.3, ke 26.4 tai to 4.5 klo 18-19.30.

Hinta 8 €/hlö sis. iltateen

Kevät 2023

Access Bars® -koulutukset

Yhden päivän tai kahden puolipäivän koulutuksen aikana opit tekemään Access Bars® -hoidon, saat lisenssin ja voit alkaa perheenjäseniesi ja ystäviesi lisäksi hoitamaan myös asiakkaita eli voit saada uuden ammatin tai täydennyksen olemassa olevaan palveluvalikoimaasi.

Koulutuspäivät: su 12.3, su 23.4 tai su 14.5. Koko päivän koulutukset klo 10-18.

21.–22.3.2023 ja 18.–19.4.2023

Shiatsua kotikäyttöön I ja II

Shiatsua kotikäyttöön -koulutuksessa opit helposti ja nopeasti tehokkaat otteet, joilla voit rentouttaa läheisiäsi missä ja milloin vain ja saat tietoa shiatsusta yleensä.

Ensimmäisessä osiossa ti 21.3–ke 22.3 klo 17–20 keskitymme selän kipuihin ja jäykkyyksiin.  Toisessa osiossa ti 18.4–ke 19.4 klo 17-20 hoidamme niska-hartiaseudun jumituksia. Voit osallistua joko toiseen tai molempiin osioihin.

Luentosarja

Hyvinvoiva ihminen palautuu arjen rasituksista helposti

Meidän hyvinvointiimme vaikuttavat monet tekijät, ja niiden muodostama kokonaisuus ratkaisee, palaudummeko arjen rasituksista ja voimmeko hyvin.

Me kaikki tarvitsemme:
  • Riittävästi maukasta, monipuolista ja värikästä ruokaa.
  • Sopivan määrän syvää ja palauttavaa unta.
  • Jokapäiväistä liikuntaa.
  • Hyvän elinympäristön, joka sisältä myös vireän sosiaalisen elämän.

Luennot aiheista ti 28.3 (ruoka), 4.4 (uni) ja 11.4 (liikunta) klo 1819.30.

Luentosarjan hinta 20 €/hlö sis. iltateet.

22.4.2023

Shiatsua pariskunnille

Tule kumppanisi kanssa opettelemaan helpot otteet, joilla voitte rentouttaa toistenne niska-hartiaseutua. 

Kevät 2023

Itämaista filosofiaa ja akupainantaa

Perehdyt neljänä iltana kiinalaisen lääketieteen taustalla olevan itämaisen filosofian peruskäsitteisiin; Yin & Yang, 5 elementin teoria, meridiaanit ja akupisteet sekä opit akupainantaa itsehoidollisesti tärkeisiin pisteisiin.

Ajankohdat: 24.4, 2.5, 8.5 ja 15.5 klo 1819.30

4.–7.8.2023

Access Foundation-koulutus

Kouluttajana Satu Lindgren, Access Consciousness Sertifioitu Fasilitaattori. 

Voita käydä jo katsomassa lisätietoja tästä

19.8.2023 – 2.6.2024 tai 20.1.2024 – 1.12.2024

Shiatsu-hoitajakoulutus 10,5 op

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa opit ensin koko kehon peruskäsittelyn shiatsulla ja hoitotyön kannalta tarvittavan teorian. Tämän jälkeen syvennät osaamistasi ja laajennat hoito-otevalikoimaasi.

Koulutukset alkavat elokuussa ja tammikuussa. Kokoonnumme Kirvesrantaan viikonlopuksi kerran kuussa ja sen lisäksi opiskelet teoriaa etänä campwire-verkkokoulutusalustalla. Osa koulutusviikonlopuista voi olla kansainvälisten kouluttajien vetämiä, jolloin aika tai paikka saattaa vaihtua.

Koulutuksen hinta on 2000 € (sis. Alv 24 %) ja se sisältää lähi- ja etäopetuksen, kattavan materiaalin ja todistuksen. Sen voi maksaa kerralla tai 10 erässä.

25.–27.8.2023

Wilfried Rappenecker - Tracing Ki

One focus of this seminar is on energetic perception and diagnosis. The theory of the Five Transformations and of meridian functions plays a substantial role. These theories give much information on where to work with specific conditions apart from on the meridians.

The other part of the workshop is dedicated to the development of appropriate techniques to effectively treat the patterns that have been perceived. We emphasize the freedom to develop entirely new techniques, which may only be useful for one situation.

We will study how to work with a local place of pain or discomfort. Guiding one’s own Ki to a place of interest ("Ki projection") and other Internal Techniques are extensively used in this. We will further explore how to perceive the overall kyo-jitsu-pattern of a person (“whole body dreaming”) and discover the phenomenon of resonance, which is essential in Shiatsu.

More information is coming soon.

Kouluttajasi

Seija Ekholm

Aiemmin toimin ravintola-alalla ensin kentällä ja sitten ravintolapalvelun opettajana 10 vuotta. Opettajan työn muuttuminen ja kokemani merkityksellisyyden puuttuminen saivat minut etsimään jotain muuta, ja sitten löysin shiatsun. Olen syventänyt Seitai Shiatsu Diplomihoitajan koulutustani lukuisilla shiatsu- ja kiinalaisen lääketieteen täydennyskoulutuksilla.

Nyt olen saanut reilun 7 vuoden aikana hoitaa jo lähes 2400 asiakasta ja kouluttaa useita kymmeniä sekä yksittäisiä koulutettavia että pariskuntia.

Tässä muutama palaute aiemmin koulutuksessani käyneiltä:

  • ”Kaikki oli hyvää! Kouluttajan oma innostus esimerkillistä, antoi energiaa jo ensitapaamisesta alkaen. Kouluttajan käytännönläheisyys, osaaminen, sitoutuminen. Ei turhaa teoriaa vaan käytännönläheistä opetusta.” – Inkeri
  • ”Suosittelen lämpimästi. Kouluttaja todella hyvä, loistava fiilis koko ajan.” – Mika
  • ”Koulutuksen sisältö oli hyvä. Kouluttajana olet tosi kannustava, tsemppaava ja asiantunteva. Voin suositella lämmöllä tätä koulutusta!” – Aino
  • ”Olen jo suositellutkin. Kouluttaja on hyvä ja shiatsun perussarja opetetaan hyvin.” – Kaarne

Access Barseihin® tutustuin joulukuussa 2019 ja siitä tuli oiva lisä palveluvalikoimaani. Hoitomuoto innosti minua hankkimaan myös siihen kouluttajan eli fasilitaattorin pätevyyden ja olenkin saanut kouluttaa kymmeniä uusia hoitajia eri puolelle Suomea.