Kirvesranta-Rentoutuminen-Joroinen

Kirvesrannan hyvinvointi­koulutukset

Joroisten Kuvansissa, 6 kilometrin päässä Varkauden keskustasta on tarjolla Shiatsu-koulutuksia sekä lyhyempiä kursseja itämaisesta filosofiasta, akupainannasta ja arjen rasituksista palautumisesta eri kohderyhmille sekä vierailevien kouluttajien järjestämiä hyvinvointikoulutuksia.

Tulevat koulutukset

17.2.2024 – 1.12.2024

Shiatsu-hoitajakoulutus 10,5 op

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa opit ensin koko kehon peruskäsittelyn shiatsulla ja hoitotyön kannalta tarvittavan teorian. Tämän jälkeen syvennät osaamistasi ja laajennat hoito-otevalikoimaasi.

Koulutukset alkavat helmi- ja elokuussa. Kokoonnumme Kirvesrantaan viikonlopuksi kerran kuussa ja sen lisäksi opiskelet teoriaa etänä campwire-verkkokoulutusalustalla. Osa koulutusviikonlopuista voi olla kansainvälisten kouluttajien vetämiä, jolloin aika tai paikka saattaa vaihtua.

Koulutuksen hinta on 2000 € (sis. Alv 24 %) ja se sisältää lähi- ja etäopetuksen, kattavan materiaalin ja todistuksen. Sen voi maksaa kerralla tai 10 erässä.

7.2.2024

TRE-stressinpurkumenetelmän-aloituskurssi

Haluatko helpotusta kehosi kokemaan stressiin?

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja ja hermoston ylivireyttä lempeästi ja yksinkertaisesti.

Ohjaajana Salla Nissinen

16.4.2023

TRE-jatkokurssi

TRE-jatkokussi sopii sinulle, joka olet käynyt TRE-aloituskurssin (kenen tahansa sertifioidun TRE-ohjaajan kurssi käy). Kurssilla saat vinkkejä, miten kehoa voi auttaa niin, että tärinä saisi levitä joka puolelle kehoasi.

Ohjaajana Salla Nissinen

Kouluttajasi

Seija Ekholm

Aiemmin toimin ravintola-alalla ensin kentällä ja sitten ravintolapalvelun opettajana 10 vuotta. Opettajan työn muuttuminen ja kokemani merkityksellisyyden puuttuminen saivat minut etsimään jotain muuta, ja sitten löysin shiatsun. Olen syventänyt Seitai Shiatsu Diplomihoitajan koulutustani lukuisilla shiatsu- ja kiinalaisen lääketieteen täydennyskoulutuksilla.

Nyt olen saanut kohta 9 vuoden aikana hoitaa jo lähes 3000 asiakasta ja kouluttaa useita kymmeniä sekä yksittäisiä koulutettavia että pariskuntia.

Tässä muutama palaute aiemmin koulutuksessani käyneiltä:

  • "Olen osallistunut Seija Ekholmin vetämään shiatsu-hoitajan koulutukseen Kirvesrannassa vuonna 2023. Koulutus on pituuteensa nähden mielestäni varsin laaja ja monipuolinen. Se sisältää tasapainoisesti lähi- ja etäopiskelua sekä käytäntöä ja teoriaa. Ja miten hienosti koulutuksen antia on voinut Seijan opissa räätälöidä omiin tarpeisiin ja omaan tilanteeseen sopivaksi! Kirvesranta mutkattomine majoitusmahdollisuuksineen on kotoisuudessaan helposti lähestyttävä mutta myös inspiroiva opiskeluympäristö. Seijan ammattitaitoisuus, valoisuus, joustavuus ja halu kohdata jokainen opiskelija yksilönä ovat tehneet vaikutuksen. Olen saanut koulutuksen kautta niin paljon uutta iloa ja täyteyden tuntua elämääni, etten osannut ennen koulutuksen alkua toivoakaan. Olen siitä kiitollinen ja suosittelen koulutusta lämpimästi jokaiselle, jota aihe aidosti kiinnostaa." – Minna
  • "Seija Ekholmin ammattitaitoisessa opetuksessa olen monien muiden tavoin saanut shiatsusta itselleni uuden ammatin, työn jossa saan toimia kutsumukseni parissa, auttaen ihmisiä voimaan paremmin. Suosittelen Kirvesrannan Shiatsukoulua kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvasta Shiatsusta, joko uutena ammattina, tai sivutyönä /harrastuksena. Kiinnostavana sivuvaikutuksena shiatsun opiskelu Seijan parissa todennäköisesti avaa omaan elämääsi laajempaa katsontakantaa ja onnellisuusasteesi paranee monta pykälää." – Jenni 
  • ”Suosittelen lämpimästi. Kouluttaja todella hyvä, loistava fiilis koko ajan.” – Mika
  • ”Koulutuksen sisältö oli hyvä. Kouluttajana olet tosi kannustava, tsemppaava ja asiantunteva. Voin suositella lämmöllä tätä koulutusta!” – Aino

Access Barseihin® tutustuin joulukuussa 2019 ja siitä tuli oiva lisä palveluvalikoimaani. Hoitomuoto innosti minua hankkimaan myös siihen kouluttajan eli fasilitaattorin pätevyyden ja olenkin saanut kouluttaa kymmeniä uusia hoitajia eri puolelle Suomea.