Kirvesranta-Hyvinvointi-Koulutukset-Varkaus

Kirvesranta

Kirvesranta sijaitsee Joroisten Kuvansissa vain 2 kilometrin päässä 5-tieltä ja 6 kilometrin päässä Varkauden keskustasta, mutta kuitenkin omassa rauhassa metsän ja järven äärellä.

Kirvesniementie 81 B, 78880 Kuvansi

Meistä

Seija ja Tomppa ovat Kirvesrannan uusi isäntäpari

Seija on kotoisin Leppävirralta ja pariskunnan yhteinen, 30 vuotinen haave muuttaa maalle toteutui vihdoinkin.

Seija on päävastuussa Kirvesrannan toiminnan pyörittämisestä. Hänen nykyinen työnsä hyvinvointiyrittäjänä saa Kirvesrannasta uudet puitteet ja mahdollistaa hyvinvointipalvelujen kehittämisen. Entisenä ravintola-alan ammattilaisena häneltä hoituu niin myyntipalvelu, tilojen kuntoonlaittaminen tilaisuuksia varten, tarjoilu kuin tarvittaessa keittiöhommatkin. Kirvesranta mahdollistaa näiden 2 osaamisalueen yhdistämisen.

Tomppa on kirjapainoalan konkari ja jatkaa nykyisessä työssään kirjapainon myynnissä osittain etäkonttorista käsin. Hänen vastuualueenaan tulee Kirvesrannassa olemaan tilojen ja piha alueiden kunnossapito, saunojen lämmitykset ja saattaapa hänet myös nähdä essu päällä keittiössä tai grillillä hääräämässä.

Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleeksi meille!

Seija-Ekholm

Seija Ekholm
Emäntä

040 019 1444

Hyvinvointipalveluyrittäjä: Shiatsu- ja Access Bars®- hoidot ja -koulutukset, hyvinvointitapahtumat, Arctic Nutrition -tuotteiden edustus sekä hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen.

Tomppa-Ekholm

Tomppa Ekholm
Isäntä

045 801 2143

Kirjapainon myyntipäällikkö

Ota yhteyttä