Kirvesranta-Shiatsu-Hieronta-Joroinen
Hyvinvointia kaikille aisteille

Kirvesrannan tapahtumat

Kirvesrannassa järjestetään erilaisia hyvinvointitapahtumia, joissa pääset nauttimaan eri teemoihin keskittyvistä hyvänolon ohjelmista.

Esimerkiksi: Erilaiset retriitit, ohjatut liikuntahetket, äänimaljarentoutukset, sauna-illat sekä kehon ja mielen hyvinvointiin ja työssäjaksamiseen liittyvät tapahtumat.

Tiistaina 9.7.2024 klo 17–19

Rentouttava saunailta

Laskeudu loma- tai kesäfiilikseen ohjatussa rentoutushetkessä ja Kirvesrannan rantasaunan lempeissä löylyissä.

Kesäinen saunailta sopii kaikille ikään katsomatta. Ilta alkaa Koshi-kellon rauhoittavan äänen saattelemana rentoutushetkellä joko ulkona tai sateen sattuessa sisällä pääsalissa. Sen jälkeen kutsuu puusaunan lempeät löylyt ja pääset halutessasi pulahtamaan Saimaan virkistävään syleilyyn.

Kirvesranta sijaitsee Kuvansissa vain 6 km päässä Varkauden keskustasta osoitteessa Kirvesniementie 81b. Paikalle pääset parhaiten omalla autolla. Tarvittaessa järjestämme kyydityksen Varkauden Matkakeskuksesta. 

Hinnat: aikuiset 10 € ja lapset alle 10-v. 5 €, sisältäen rentoutuksen, saunomisen ja pyyhkeen. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä. Osallistujamäärä 1–7 hlöä/kerta.
Kuljetus: Varkauden Matkakeskus – Kirvesranta 5 €/hlö meno-paluu. 


Huomioithan, että sekasaunassa käytetään uimapukua eli mukaan tarvitset uimapuvun.

Illan järjestää Kirvesrannan isäntäpari. Hyvinvointiammattilainen Seija ohjaa rentoutuksen ja saunamajuri Tomppa lämmittää saunan taiten juuri sopivaksi nautiskeluun.

Parituntisen jälkeen olet rentoutunut ja levollinen. Olet ihaillut kaunista rantamaisemaa ja antanut itsellesi luvan pysähtyä nauttimaan kesäillan kiireettömyydestä. 

Rumpumeditaatio-iltama

Tule mukaan vahvistamaan sisäistä rauhaasi, yhteyttä sisimpääsi ja ikiaikaiseen luonnon viisauteen.

Seuraavat illat ovat 11.7, 1.8 ja 22.8 aina klo 17.30-20.30. Voit osallistua yhteen tai useampaan kertaan.

12.6 illan aiheena on oma eheytyminen ja alitajuisten rajoitusten tiedostaminen.

Ihmisen henkinen kasvu ja syklinen uudistuminen ovat luonnollisia prosesseja elämässä, mutta kuinka aikamme onkaan täynnä häiriötekijöitä ja kasvumme tiellä on paljon haastetta tässä ajassa. Joskus ryhmän tuki antaa uutta näkökulmaa ja herättelee kysymään itseltämme niitä tärkeimpiä kysymyksiä, jotka automaattisesti vievät elämässä eteenpäin. 

Luonnon taajuus on meissä jokaisessa ja virittymällä tähän autenttiseen osaan itsessämme, löydämme helpommin ratkaisuja jotka voimaannuttavat ja tekevät hyvää niin itsellemme kuin ympärillämme oleville.

Olen saanut ohjata mielettömän ihania ryhmiä vuodesta 2017 ja nyt herättelen esivanhempien perintöä täällä Savossa.

Ilmoittaudu minulle osoitteeseen: alise@alisenluonnontaajuus.fi ja lähetän sinulle tarkempaa tietoa tapahtumasta.

Osallistumismaksu 35 €. Sisältää iltakahvin tai teen.

Tervetuloa mukaan!

Alise

14.7.2024 klo 19–20.30

Rakkauden kenttä – naistenpiiri

Puolikuun femininen voima!

Tulemme yhteen tällä kuun astrologisella aspektilla ja vahvistamme yhdessä naisellista voimaamme ja juhlimme tanssien  ja joogaten. Erityiset harjoitukset odottavat sinua. Yhdessä parannamme perheemme ja maapallomme maailmanrukouksen kautta.

Järjestäjä: Tiina Resch.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Tiinalle p. 0442608725.

Ilmoittaudu mukaan ja lunasta lahjasi. 
Vapaaehtoinen maksu.

Odotamme sinua!

17.–18.8.2024

Rummun rakentaminen

Kannus(rumpu) toimii siltana, veneenä ja kumppanina. Pääset olemaan osana sen syntytarinaa yhdistelemällä eri elementit aivan uudeksi kokonaisuudeksi. Jotain alkukantaista herää sisälläsi, kun pääset työstämään nahkaa ja puuta. Tuoksut muistuttavat sinua jostain ajasta, jota et ole ollut todistamassa, mutta joka virtaa sinussa yhä esivanhempain viisautena.

Koko prosessi kannustaa mielikuvituksen lentoon ja aktivoi luovaa älykkyyttä. Kannuksellakin on suomalaisen muinaisuskon mukaan oma haltija/sielu. Kuinka se odottaa syntymistään tähän todellisuuteen ja sinä mahdollistat tuon syntymän keräämällä tarvittavat ainekset ja taidolla liittämällä ne yhteen.

Tuon taidon opit kannuspajalla ja samalla paljon muutakin, kuten kuinka pidät rumpusi vireessä, miten kohtelet sitä ja kuinka vihit rummun käyttöösi.

1. päivän ohjelma:
10.00 Tutustuminen ja meditaatio
11.00 Nahkojen ja kehien valinta. Kehän työstämistä.
12.00 Lounas
12.30 Jatkamme kehien viimeistelyä
14.00 Nahkojen värjäystä ja kalistimen työstämistä
16.00 Loppumeditaatio

2. päivän ohjelma:
10.00 Alkumeditaatio
11.00 Sisäkehän punontaa ja viimeistelyä
12.00 Lounas
12.30 Nahkojen asettelua kehiin
14.30 Loppumeditaatio
15.00 Lopetus

Kurssi sisältää: majoituksen, kahvi- ja teetarjoilun, kaikki materiaalit, opastuksen rummun oikeaoppiseen hoitoon ja säilytykseen sekä tietoa rummun historiasta ja uskomuksista.

Mukaasi tarvitset: Joogamatto/ retkipatja, puukko, viltti, pyyhe tai lakana kapaloksi uudelle rummulle, omat lakanat mikäli majoitut Kirvesrannalla tai 15 € lisämaksu talon lakanoista, eväät.

Ruokailun järjestyminen on vielä epävarmaa, mutta tieto siitä tulee hyvissä ajoin.

Ilmoittaudu 1.8 mennessä: alise@alisenluonnontaajuus.com.

Varausmaksu 100 € 1.8.24 mennessä holvikaupassa  ja loppusumman 155 € 30.8.24 mennessä.

Peruutusehdot:
Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, että mikäli osallistuja peruu osallistumisensa, hänen tulee maksaa peruutusmaksuna varausmaksu. Halutessaan osallistuja voi vaihtaa tilalleen toisen henkilön. Mikäli osallistuminen perutaan alle 7 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan peruutusmaksuna 50% osallistumismaksun kokonaissummasta. Halutessaan osallistuja voi myös vaihtaa tilalleen toisen henkilön. Mikäli osallistuminen perutaan alle 1 vrk ennen retriitin alkua, osallistumismaksua ei palauteta. Jos peruuntuminen tapahtuu järjestäjän toimesta, palautetaan maksu kokonaisuudessaan asiakkaalle takaisin.

Järjestäjä AlisenLuonnonTaajuus / Stina Alise Forsberg

12.–13.10.2024 klo 10–13

Suomalaisen shamaanisen perinteen johdantokurssi

Johdantokurssi on hyvä pohja kaikkeen shamaaniseen työskentelyyn. Kuinka esivanhempamme harjoittivat maagillista perinnettä ja miten shamaani-kulttuuri muuttui noita- ja tietäjälaitokseksi, joka miltei unohtui kokonaan, mutta on jälleen elpymässä suomen kansan kalevalaisena hengenperintönä.

Jokaisella kansalla on ollut omat keinonsa pitää yllä yhteyttä näkymättömän ja näkyvän todellisuuden välillä, mutta yhteistä on se, että tuo yhteys on ollut elintärkeä ja hengellisen spesialistin vastuulla.

Suomessa on toiminut useita parantajia, verenseisauttajia, unen-näkijöitä, arpojia ja tietäjiä, joita on kutsuttu monin eri nimityksin. Suurella osalla suomalisista on ollut suvussa erilaatuisia magian harjoittajia.

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja sisältää loistavan pohjustuksen myös niille, jotka kokevat tärkeäksi välittää ikiaikaista luontoviisautta eteenpäin tai harjoittaa sitä omassa elämässään.
 
Kirvesrannan tilat tarjoavat mukavan majoituksen, saunan ja juhlasalin käyttöömme. Hintaan sisältyy kahvi- ja tee. Ruokailut pienestä lisämaksusta.
 
Hinta: 260 €

Varausmaksu: 100 € viimeistään 4.10
 
Lisätiedustelut ja ilmoittautuminen:
alise@alisenluonnontaajuus.fi
 
Lämpimästi tervetuloa!
 
Järjestäjä: AlisenLuonnonTaajuus / Stina Alise Forsberg

Kiinnostaako yhteistyö hyvinvointitapahtumissa?

Oletko kokenut tapahtumajärjestäjä tai vasta haaveillut jonkin tapahtuman järjestämisestä? Kirvesrannasta löytyvät puitteet mitä erilaisempiin tapahtumiin joko yhdessä meidän kanssa tai omatoimisesti erilaisilla palvelupaketeilla. Ota rohkeasti yhteyttä!