Kirvesranta-Shiatsu-Hieronta-Joroinen
Hyvinvointia kaikille aisteille

Kirvesrannan tapahtumat

Kirvesrannassa järjestetään erilaisia hyvinvointitapahtumia, joissa pääset nauttimaan eri teemoihin keskittyvistä hyvänolon ohjelmista.

Esimerkiksi: Erilaiset retriitit, ohjatut liikuntahetket, äänimaljarentoutukset, sauna-illat sekä kehon ja mielen hyvinvointiin ja työssäjaksamiseen liittyvät tapahtumat.

16.4.2024 ja 16.5.2024 klo 18.00-19.39

TRE-tunnit

Haluatko helpotusta kehosi kokemaan stressiin?

Kehoomme kertyy jännityksiä, kun olemme joutuneet taistele-pakene-jähmety tilaan, joko äkillisen traumaattisen tapahtuman tai liiallisen stressin seurauksena.

TRE® eli Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises, on itsehoitomenetelmä, missä kehon luontainen tärinämekanismi aktivoidaan lämmittävien ja venyttävien liikesarjojen avulla. Kehomme siis osaa purkaa kertyneet jännitykset itse, kunhan hieman kehotamme sitä helposti omaksuttavien aloitusliikkeiden avulla. 

Tule kokeilemaan TRE-meneltemää matalalla kynnyksellä Kirvesrantaan!
Pääset tutustumaan turvallisesti TRE-menetelmään Kehon Keinun sertifioidun TRE-ohjaajan Sallan opastamana. Voit osallista molempina päivinä, tai vain toiseen. 

TRE-menetelmä sopii  ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnista.
Suurien elämänkriisien aikana suositellaan TRE:n aloittamista tilanteen hieman rauhoituttua. TRE-harjoittelun aloittaminen ei sovi sydäninfarktiriskin tai aktiivisen syövän aikana, epilepsiaa sairastaville ja raskaana oleville. Mikäli taustalla on vakavia traumakokemuksia tai haasteita mielenterveyden kanssa, täytyy TRE:n aloittamisesta keskustella ensin terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Voit olla yhteydessä ohjaajaan, jos mietit, voitko osallistua tälle kurssille. (Myös yksilöohjaukset ovat vaihtoehtona.)

Illan sisältö:

  • Pieni johdanto: Mitä on TRE-menetelmä?
  • TRE-aloitusliikkeet, stressinpurkua, loppurentoutus.
  • Harjoituksen purkaminen keskustellen iltateen äärellä.

Aikataulu:
tiistai 16.4.2024 kello 18 - 19:30
torstai 16.5.2024 kello 18 - 19:30

Hinta:
18 €/hlö/ ilta
Korttimaksu paikan päällä. Halutessaan voi pyytää laskun. 

Ota mukaan oma jumppapatja, joustavat vaatteet sekä halutessasi viltti ja pieni tyyny loppurentoutusta varten. 

Sitovat ilmoittautumiset Salla Nissiselle
sähköpostilla: kehonkeinu@outlook.com
WA, tekstiviesti, puhelu: 045 2098160

Kurssille mahtuu 8 henkilöä. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 5.

Tiistaisin 25.6, 2.7 ja 9.7.2024 klo 17–19

Rentouttava saunailta

Laskeudu loma- tai kesäfiilikseen ohjatussa rentoutushetkessä ja Kirvesrannan rantasaunan lempeissä löylyissä.

Kesäinen saunailta sopii kaikille ikään katsomatta. Ilta alkaa Koshi-kellon rauhoittavan äänen saattelemana rentoutushetkellä joko ulkona tai sateen sattuessa sisällä pääsalissa. Sen jälkeen kutsuu puusaunan lempeät löylyt ja pääset halutessasi pulahtamaan Saimaan virkistävään syleilyyn.

Kirvesranta sijaitsee Kuvansissa vain 6 km päässä Varkauden keskustasta osoitteessa Kirvesniementie 81b. Paikalle pääset parhaiten omalla autolla. Tarvittaessa järjestämme kyydityksen Varkauden Matkakeskuksesta. 

Hinnat: aikuiset 10 € ja lapset alle 10-v. 5 €, sisältäen rentoutuksen, saunomisen ja pyyhkeen. Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä. Osallistujamäärä 1–7 hlöä/kerta.
Kuljetus: Varkauden Matkakeskus – Kirvesranta 5 €/hlö meno-paluu. 


Huomioithan, että sekasaunassa käytetään uimapukua eli mukaan tarvitset uimapuvun.

Illan järjestää Kirvesrannan isäntäpari. Hyvinvointiammattilainen Seija ohjaa rentoutuksen ja saunamajuri Tomppa lämmittää saunan taiten juuri sopivaksi nautiskeluun.

Parituntisen jälkeen olet rentoutunut ja levollinen. Olet ihaillut kaunista rantamaisemaa ja antanut itsellesi luvan pysähtyä nauttimaan kesäillan kiireettömyydestä. 

Kiinnostaako yhteistyö hyvinvointitapahtumissa?

Oletko kokenut tapahtumajärjestäjä tai vasta haaveillut jonkin tapahtuman järjestämisestä? Kirvesrannasta löytyvät puitteet mitä erilaisempiin tapahtumiin joko yhdessä meidän kanssa tai omatoimisesti erilaisilla palvelupaketeilla. Ota rohkeasti yhteyttä!