Rentouttavat hoidot hyvinvointiisi Joroisten Kuvansissa

Kirvesrannassa on tarjolla kaksi rentouttavaa ja kokonaisvaltaista hoitomuotoa: Shiatsu ja Access Bars®. Lue alta lisää hoidoista ja varaa aikasi.

Shiatsu-Hieronta

Shiatsu

Shiatsu on Japanista lähtöisin oleva kokonaisvaltainen kehonkäsittelymuoto, jonka tarkoituksena on rentouttaa kehoa ja mieltä.

Yleisimmät hoidettavat vaivat ovat stressi, unettomuus sekä selän ja niska-hartiaseudun kiputilat. Shiatsulla hoidetaan myös masennusta, päänsärkyä, migreeniä, ruoansulatus- ja kuukautisvaivoja.

Hoito tehdään vaatteiden päältä, joten pukeudu pitkähihaiseen paitaan ja esim. puuvillaisiin verryttelyhousuihin.

Hoidon aikana käydään läpi kehon energiakanavia ja niillä sijaitsevia akupunktiopisteitä mm. peukaloilla, kämmenillä ja jalkaterillä painellen.

Kehoa hoidetaan myös erilaisin heilutuksin, venytyksin ja hieroen siten, että koko keho tulee hoidetuksi päästä varpaisiin. Hoito tapahtuu luonnonkuituisella futon-patjalla.

Hinnasto

Shiatsu 60 min – 65 €
Shiatsu 90 min – 89 €

Shiatsu ja Access Bars®
90 min – 100 €

Shiatsu ja Access Bars®
120 min – 130 €

Ennen hoitoa

Vältä raskasta ruokailua ainakin tunti ennen hoitoon tuloa. 

Ethän tule hoitoon, jos olet sairastunut akuutisti, kuumeessa, päihtynyt, käytät voimakkaita psyykelääkkeitä tai sairastat syöpää.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, jotta liikkeelle lähteneet kuona-aineet poistuvat kehostasi. Rasittavaa liikuntaa ja saunaa ei suositella ainakaan vuorokauteen hoidon jälkeen.

Maanantai-iltaisin hoitamassa Marketta

Marketta Hämäläinen jatkaa hoitohuoneella  shiatsu-hoitojen tekemistä 21.8.23 alkaen aina maanantai-iltaisin.  

Hänelle ajanvaraus vain puhelimitse numeroon 040 176 9316.

Access-Bars-Hoito

Access Bars®-hoidot

Access Bars® on yksinkertainen tekniikka, jossa hoitaja koskettaa kevyesti 32 pistettä pääsi alueella. Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia ohjelmointeja ja uskomuksia, jotka rajoittavat elämääsi.

Access Bars® vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista, emootioista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse. Se on kuin poistaisi ylimääräisiä tiedostoja tietokoneelta. Tilalle avautuu vastaanottamisen tila, jolloin kehosi ja mielesi voivat alkaa luoda sitä, mitä ne eniten kaipaavat.

Muutosta voi tulla esim. luomiskykyyn, terveyteen, raha-asioihin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.

Jokainen hoitokerta rentouttaa sinua erittäin syvästi ja saatat myös nukahtaa hoidon aikana.

Hinnasto

Access Bars® 60 min – 65 €

Access Bars® ja Shiatsu
90 min – 100 €

Access Bars® ja Shiatsu
120 min – 130 €

Ennen hoitoa

Access Bars® sopii kaikenikäisille eikä hoidon antamiselle ole mitään esteitä.

Makaat hoidon aikana  vaatteet päällä hoitopöydällä.

Hoidon jälkeen

Access Bars® -käsittely tuntuu siltä, kuin olisit saanut kokovartalo­hieronnan ja hoidon jälkeen mielesi on kevyt ja rauhallinen.

Ajanvaraus