Rentouttavat hoidot hyvinvointiisi Joroisten Kuvansissa

Kirvesrannassa on tarjolla neljä rentouttavaa ja kokonaisvaltaista hoitomuotoa: Shiatsu, Access Bars®, Access Facelift® ja Intialainen päähieronta. Lue alta lisää hoidoista ja varaa aikasi.

Shiatsu-Hieronta

Shiatsu

Shiatsu on Japanista lähtöisin oleva kokonaisvaltainen kehonkäsittelymuoto, jonka tarkoituksena on rentouttaa kehoa ja mieltä.

Yleisimmät hoidettavat vaivat ovat stressi, unettomuus sekä selän ja niska-hartiaseudun kiputilat. Shiatsulla hoidetaan myös masennusta, päänsärkyä, migreeniä, ruoansulatus- ja kuukautisvaivoja.

Hoito tehdään vaatteiden päältä, joten pukeudu pitkähihaiseen paitaan ja esim. puuvillaisiin verryttelyhousuihin.

Hoidon aikana käydään läpi kehon energiakanavia ja niillä sijaitsevia akupunktiopisteitä mm. peukaloilla, kämmenillä ja jalkaterillä painellen.

Kehoa hoidetaan myös erilaisin heilutuksin, venytyksin ja hieroen siten, että koko keho tulee hoidetuksi päästä varpaisiin. Hoito tapahtuu luonnonkuituisella futon-patjalla.

Hinnasto

Shiatsu 60 min – 65 €
Shiatsu 90 min – 89 €

Shiatsu ja Access Bars®
90 min – 100 €

Shiatsu ja Access Bars®
120 min – 140 €

Ennen hoitoa

Vältä raskasta ruokailua ainakin tunti ennen hoitoon tuloa. 

Ethän tule hoitoon, jos olet sairastunut akuutisti, kuumeessa, päihtynyt, käytät voimakkaita psyykelääkkeitä tai sairastat syöpää.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä, jotta liikkeelle lähteneet kuona-aineet poistuvat kehostasi. Rasittavaa liikuntaa ja saunaa ei suositella ainakaan vuorokauteen hoidon jälkeen.

Access-Bars-Hoito

Access Bars®-hoidot

Access Bars® on yksinkertainen tekniikka, jossa hoitaja koskettaa kevyesti 32 pistettä pääsi alueella. Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia ohjelmointeja ja uskomuksia, jotka rajoittavat elämääsi.

Access Bars® vapauttaa mielesi ja kehosi ajatuksista, tunteista, emootioista ja tuomitsemisesta, joita et enää tarvitse. Se on kuin poistaisi ylimääräisiä tiedostoja tietokoneelta. Tilalle avautuu vastaanottamisen tila, jolloin kehosi ja mielesi voivat alkaa luoda sitä, mitä ne eniten kaipaavat.

Muutosta voi tulla esim. luomiskykyyn, terveyteen, raha-asioihin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.

Jokainen hoitokerta rentouttaa sinua erittäin syvästi ja saatat myös nukahtaa hoidon aikana.

Hinnasto

Access Bars® 75 min – 75 €

Access Bars® ja Shiatsu
90 min – 100 €

Access Bars® ja Shiatsu
120 min – 140 €

Ennen hoitoa

Access Bars® sopii kaikenikäisille eikä hoidon antamiselle ole mitään esteitä.

Makaat hoidon aikana  vaatteet päällä hoitopöydällä.

Hoidon jälkeen

Access Bars® -käsittely tuntuu siltä, kuin olisit saanut kokovartalo­hieronnan ja hoidon jälkeen mielesi on kevyt ja rauhallinen.

Facelift

Access Facelift®-hoidot

Access Facelift® on hoito, jossa yläkehon aluetta, kasvoja ja päätä kosketetaan ja painellaan kevyesti. Hoitotekniikka yhdistää ihanasti energia- ja kosketushoidon. 

Access Facelift® antaa uutta eloa kasvoille ja koko keholle, peruuttaen ikääntymisen merkkejä ja tehden koko kehosta elinvoimaisemman ja kasvoista nuoremmat.

Energeettinen kasvojenkohotus on ihana hemmotteluhetki, joka vaikuttaa syvälle kehoon, ja jonka aikana mieli tyyntyy ja piristyy. 

Saatat myös nukahtaa hoidon aikana.

Mm. näitä vaikutuksia hoidon saaneet ovat kuvanneet:

 • Kasvoista tuli kirkkaammat ja eloisammat
 • Iho on kiinteämpi
 • Silmien kirkkaus
 • Hiuksiin tuli kiiltoa ja elinvoimaisuutta
 • Rintojen ja takapuolen kohotus
 • Enemmän energiaa
 • Enemmän rentoutta kehossa, helpompi olla läsnä kehossa
 • Helpompi olla esillä omana itsenä

Hinnasto

Access Facelift® 75 min – 75 €

Hoidossa

Makaat hoidon aikana  vaatteet päällä hoitopöydällä.

Access Facelift® sopii kaikenikäisille eikä hoidon antamiselle ole mitään esteitä.

Hoidon jälkeen

Access Facelift®-hoidon jälkeen olosi on rentoutunut ja virkistynyt.

Intialainen päähieronta

Päivän aikana niskasi, hartiasi, kasvosi ja pään alueesi keräävät paljon stressiä, jännitystä ja kireyttä. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään juuri nämä alueet erilaisilla tekniikoilla kuten hitailla ja hellävaraisilla sivelyillä sekä aktivoivilla ja lämmittävillä otteilla.

Intialainen päähieronta pohjautuu kaksituhatta vuotta vanhaan intialaiseen Ayurveda lääketieteeseen. Siinä käsitellään marma-pisteitä, jotka vaikuttavat useisiin elimistömme toimintoihin.

Nykyaikainen intialainen päähieronta on yhdistelmä niska-hartiaseudun hierontaa ja vanhaa intialaisen lääketieteen menetelmää.

Se on rentouttava hoitomuoto, joka vaikuttaa positiivisesti sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin, mutta myös hiusten ja päänahan hyvinvointiin. Sen vaikutus perustuu hoidettavan alueen verenkierron vilkastumiseen, jolloin hapen ja ravintoaineiden kulku paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu.

Lisäksi kosketus vaikuttaa mieleemme positiivisesti, se aktivoi elimistömme hyvän olon hormoneita (serotoniini, dopamiini, oksitosiini ja endorfiini), laskee verenpainetta ja madaltaa kortisolin määrää (mm. stressi nostaa kortisoliarvoa).

Intialaisen päähieronnan vaikutuksia ovat mm:

 • stressin väheneminen
 • lihaskireyksien helpottuminen
 • keskittymiskyvyn paraneminen ja ajatusten selkiytyminen
 • unen laadun paraneminen ja nukahtamisen helpottuminen
 • päänsärky- ja migreenioireiden lievittyminen ja niiden kestojen lyheneminen
 • aineenvaihdunnan vilkastuminen
 • hiusten vahvistuminen
 • mielihyvähormonien aktivoituminen ja hyvän mielen lisääntyminen

 

Ennen hoitoa

Hoidon esteitä ovat tarttuva ihosairaus, syöpä tai muu vakava sairaus, epilepsia, aivoverenkierron häiriö, päänalueen vamma tai muu päänalueen sairaus, kuume tai jos sinulta on klassinen hieronta kielletty. Raskauden aikana intialaista päähierontaa tehdään vain harkiten ja asiakkaan omalla vastuulla. Mikäli et tiedä, soveltuuko päähieronta sinulle, varmistathan asian lääkäriltäsi.

Hoidon aikana

Hoidossa istut vaatteet päällä nojatuolissa ja kuuntelet rentouttavaa musiikkia.

Hoidon aikana hartiasi, niskasi, pääsi, korvasi, kasvosi, käsivartesi ja rintakehäsi käsitellään erilaisilla hierontaotteilla ilman öljyjä ja voiteita.

Hinnasto

Intialainen päähieronta  30 min 35 €

Hoidon jälkeen

Kohtele itseäsi lempeästi hoidon jälkeen. Olosi saattaa olla useamman päivän ajan raukea ja rentoutunut, ja varsinkin ensimmäisenä yönä hoidon jälkeen saatat nukkua sikeämmin.

Vältä raskasta liikuntaa tai rasitusta, saunaa sekä alkoholia.

Kuona-aineiden poistumisen vuoksi sinulle voi ilmetä päänsärkyä, huimausta tai heikotusta. Oireiden helpottamiseksi juo riittävästi vettä (noin 2dl/1h).

Ajanvaraus