Tilaisuuksien sopimusehdot

1. Vuokrauksen kohde


Vuokrauksen kohteena on Kirvesrannan päärakennuksen juhlasali osoitteessa Kirvesniementie 81 B, 78880 Kuvansi. Vuokraukseen sisältyy rakennuksen piha-alueen käyttö. Muista alueen rakennuksista sovitaan erikseen.

2. Varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Tilojen vuokraajan on oltava täysi-ikäinen. Vuokra-aika sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Varausmaksu 100 € peritään varauksen yhteydessä, kun tilaisuuteen on varauksesta yli 6 kuukautta.

Mahdollinen varausmaksu huomioidaan loppulaskussa, joka lähetetään asiakkaalle tilaisuuden jälkeen. 

Varausmaksua ei palauteta, jos asiakas peruu varauksen alle 14 vuorokautta ennen sovittua tilaisuutta. Jos asiakas peruu varauksen alle 3 vuorokautta ennen varauksen alkua, veloitetaan asiakkaalta 50 % varauksen hinnasta.

Vuokranantaja voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta, jos se johtuu ylivoimaisesta esteestä kuten tulipalosta, vesivahingosta tai ilkivallasta. Vuokraajalla on kuitenkin oikeus saada etukäteen maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin.

3. Siivous 

Vuokralaiselta odotetaan hyviä käytöstapoja ja normaalia siisteyttä. Tilojen tulee olla kohtuu asiallisessa kunnossa tilaisuuden jälkeen, vaikka vuokraaja olisi tilannut loppusiivouksen. Mikäli loppusiivousta ei ole tilattu ja tilat joudutaan siivomaan vuokraajan toimesta, niin Kirvesranta laskuttaa vuokraajaa voimassa olevan hinnaston mukaan.

Vuokra-ajan loppuun mennessä kaikki tiloihin tuodut tavarat, koristeet, somisteet jne. on vietävä pois. Juomatölkit/pullot on oltava kerättyinä niille varattuihin astioihin.

4. Avain ja lukitukset

Jos tilaisuuteen ei tule Kirvesrannan omaa henkilökuntaa, niin avain luovutetaan käyttöönotto-opastuksen yhteydessä. Vuokralainen vastaa avaimesta ja poistuessaan tilojen lukitsemisesta. Korvaus hävinneestä avaimesta on 50 €.

5. Yleistä

Vuokralaisen vastuulla on, että kaikki tilaisuuteen osallistuvat noudattavat vuokraehtoja.

Tiloissa saa oleskella vain etukäteen ilmoitettu henkilömäärä. Lemmikit ovat sallittuja vain etukäteen sovittuna.

Seinien, ovien ja kalusteiden vahingoittaminen esim. naulaamalla, liimaamalla tai jollain muulla tavalla ei ole sallittua.

Kirvesrannassa ei ole anniskeluoikeuksia, mutta omat alkoholijuomat ovat sallittuja, kun kyseessä on yksityistilaisuus.

Autojen pysäköinti vain niille osoitetulla pysäköintialueella.

Tilaisuuksien päättymisaika Kirvesrannan päärakennuksessa on klo 24. Piha-alueen melutasoon on kiinnitettävä huomioita klo 22 jälkeen, sillä järvi kantaa äänet helposti naapurustoon. Musiikin soittaminen pihalla on kielletty klo 22–06 välisenä aikana.

Vuokranantajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, jos vuokraehtoja ei noudateta tai siitä katostaan aiheutuvan vaaraa kiinteistölle ja/tai irtaimistolle ja/tai haittaa naapurustolle ja/tai ympäristölle.

Tupakointi on sallittu vain ulkona sille varatulla alueella. Tupakantumpit ja muut roskat on laitettava niille varattuihin astioihin. Sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty.

Vuokralaisen on kiinnitettävä erityistä huomiota paloturvallisuuteen. Päärakennuksessa, sen terassilla ja rantasaunalla voi polttaa vain tuikkukynttilöitä niille sopivissa turvallisissa somisteissa. Avotulen teko on koko alueella kielletty. Mahdolliset ulkotulet on sijoitettava vähintään kahden metrin päähän rakennusten seinistä ja rakenteista siten, ettei niistä aiheudu vahinkoa. Päärakennuksen takkaa ja leivinuunia ei saa käyttää. Rantasaunan takkaa saa käyttää valvotusti, kun se kuuluu vuokraukseen.

6. Vahingot ja reklamaatio

Vuokranantaja ei vastaa tiloihin jätetyistä arvoesineistä. Löytötavaroita säilytetään kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen.

Mikäli vuokrauksen aikana tapahtuu vahinkoa tiloille, omistajille ja/tai kolmansille osapuolille, niin vuokralainen on korvausvelvollinen. Vuokralainen on myös korvausvelvollinen vahingoista, jotka ilmenevät tilaisuuden jälkeen, jos ne ovat aiheutuneet tilaisuudessa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Vuokralaisella on myös täysi korvausvelvollisuus avoimista ikkunoista tai ovista mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Jos tilasta/tiloista ilmenee jotain reklamoitavaa, niin se on tehtävä käyttöönotto-opastuksen yhteydessä tai välittömästi, kun asia huomataan. Vuokranantajan velvollisuuksiin ei kuulu korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita kuluja eikä välillisiä vahinkoja. 

Vuokranantaja pidättää oikeuden hintojen, tilaus- ja toimitusehtojen muutoksiin.